MVP
KING
Snelstart
Microloon
Overige Partners

Wat is King?

King is een standaardpakket voor de financile en logistieke automatisering, speciaal ontwikkeld voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB).
King is branche-onafhankelijk; u vindt King dan ook bij allerlei soorten bedrijven: groothandels, accountantskantoren, adviesbureau's, fabrieken, de detailhandel, import/export-bedrijven, enz. Het soort bedrijf is dus niet bepalend voor de keuze van een pakket. Het is veel belangrijker om te weten welke eisen u aan het programma stelt. Bijvoorbeeld: factureren, voorraadbeheer, budgetteren, telebankieren, omzetstatistieken, ledenadministratie, multi-user werken.
Waarin onderscheidt King zich van andere pakketten? Om de voornaamste punten te noemen:

King biedt een volledig assortiment, van alleen eenvoudig boekhouden tot aan complete financiele en logistieke automatisering. Zie bij Mogelijkheden voor een overzicht. Los verkrijgbaar zijn speciale functies als Factuurhistorie, Point of Sale, Webwinkel, Partijenregistratie, Serienummers, Rechten per gebruiker, Koppeling met CBS-IRIS, Inkoopcombinaties, enz. Via de export- en importfuncties van King kan gemakkelijk een koppeling worden gerealiseerd met bijv. een branche-pakket.

Gunstig geprijsd
Vanaf de eerste release in 1987 wordt King gekenmerkt door een opvallende prijs/prestatieverhouding. Voor een gunstige prijs krijgt u een compleet pakket van topklasse, vanaf de kleinste versie tot de meest uitgebreide multi-user-configuratie .

Compleet
Het King-assortiment is gebaseerd op volledige standaardversies. Er zijn versies met of zonder factureren, versies met of zonder voorraadbeheer, enz. Daarnaast kunt u kiezen voor 1 gebruiker of voor 2, 5, 10, 20 of meer gebruikers. Dit assortiment biedt voor elke ondernemer, organisatie of vereniging een passende oplossing. Speciale functies zijn als optie (los) verkrijgbaar.

Stabiel
En dat is niet vanzelfsprekend voor een Windows-pakket! King voor Windows is vanaf de fundamenten opnieuw opgezet en het resultaat is een robuust boekhoudpakket, dat de voordelen van Windows ten volle weet te benutten, client/server n volledig 32-bits.
De administratie-database is optimaal beveiligd tegen hardware-storingen. Zelfs als tijdens het boeken de stroom uitvalt, blijft de integriteit van de gegevens intact en hoeft u in het ergste geval alleen de laatste journaalpost opnieuw in te voeren.

Gebruiksvriendelijk
Quadrant wil software leveren die gemakkelijk in het gebruik is (ook voor ondernemers met beperkte kennis van boekhouden) en toegespitst op de dagelijkse praktijk. In de loop der jaren is de functionaliteit steeds verder uitgebreid, maar niet ten koste van de gebruiksvriendelijkheid. Wat dat betreft heeft King ook wel een naam hoog te houden! Om enkele punten te noemen:eenvoudige installatieprocedure, duidelijke schermopbouw, uitvoerige gebruikersdocumentatie, enz.

Helpdesk
King-gebruikers met een Service-Abonnement (SAB) kunnen met al hun vragen over King terecht bij de vakkundige helpdesk. De helpdesk van Quadrant is goed bereikbaar en streeft ernaar, om alle vragen en problemen in n keer af te handelen.SAB-houders krijgen ook de updates (nieuwe releases) van de programmatuur gratis. Het afsluiten van een SAB is overigens niet verplicht.

Uw adviseur
King heeft een sterke positie bij accountants- en administratiekantoren, mede door de goede controlemogelijkheden. Ook de mogelijkheden om gegevens uit te wisselen zijn uitgebreid: gegevens kunnen gexporteerd worden in vele formaten. Exporteren van de Auditfile in XML-formaat hoort standaard tot alle King-versies. De financile gegevens uit King kunnen door bijna elk accountants- of administratiekantoor worden verwerkt. In 2002 kreeg King van de SRA (Samenwerkende Registeraccountants en Administratieconsulenten) een 8 als rapportcijfer! In september 2004 volgde de certificering van King MA release 5.30b door BDO IT Auditors & Consultants.

Bent u genteresseerd neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onze direct e-mail service of telefonisch 036-5485915